Reptomtar och vörtbröd

Jag vill önska dig en God Jul och ett Gott Nytt år. Har du vägarna förbi Göteborg innan julafton kommer jag att göra mitt bästa för att ge dig en handgjord reptomte och bjuda på vörtbröd.

Reptomtar på vörtbröd

Jag säljer reptomtar, de kostar femtio kronor styck, av dessa går femton kronor oavkortat till Radiohjälpen. Köp en reptomte genom att kontaka mig. Om tomtarna inte kan levereras innan julafton hör jag av mig, det gör jag även ifall de kan levereras innan julafton. Avhämtning och personlig leverans inom centrala Göteborg är möjlig.

Årets julklapp är enligt Handelns utredningsutskott en upplevelse. Vad en upplevelse är, är vagt, det kan vara allt från en timme med mig till en safari i Afrika. Jag tror mer specifikt på en timme med personlig tränare, en upplevelse(?). En annan gissning är att förra årets julklapp, en GPS, kommer vara mycket populär även i år.

Ett nyårslöfte för i år är att ge mer länkkärlek.

Än en gång, God Jul och Gott Nytt år.

One thought on “Reptomtar och vörtbröd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>