Tomas Andersson Wij – Evighet

Carola Häggkvist och Thomas G:son tror jag är människor som många hyser en åsikt om. Jag förknippar Thomas G:son med melodifestivalen, en låtskrivare, Carola är också melodifestival(hon varit med i Eurovisionsschlagerfestivalen tre gånger, vunnit en gång). I sammanhanget ska det nämnas att melodifestivalen inte är något program jag älskar, även ifall Kristian Luuk är megacool och Björn Gustafssons inhopp inte gjorde det hela sämre i år. Egentligen är jag kanske inte rätt person att uttala mig, jag har ju knappt sett ett program på flera år!

Min bild av Carola och Thomas har dock på det senaste förändrats radikalt. De är upphovsmännen bakom Evighet som Carola framförde på schlagerfestivalen. Carola och Thomas är såleds anledningen till att Thomas Wij Andersson har haft möjligheten att göra sin Evighet. Tomas Andersson Wij – Evighet är en helt underbar och älskvärd låt. Den bästa låten jag hört på länge. Tack Carola, tack Thomas och tack Tomas! Jag älskar er!

Tomas Andersson Wij – Evighet, från YouTube

One thought on “Tomas Andersson Wij – Evighet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>