Big in China

Under Loopias rea på domäner fick jag tummen ur och registrerade cirka 15 stycken stadsdomäner .se för stora städer i Kina. Jag passade även på att köpa ytterligare ett webbhotellskonto för 1 kr. Jag registrerade även ett par andra domäner, däribland hdmi-kablar. (.se) De allra flesta registrerade domäner under den tillfälliga rean finns här. (Kan hända att jag har missat att inkludera några domäner i filen)

2 thoughts on “Big in China

  1. nu jävlar har jag skaffat hotell och behöver en domän till min sida..
    den ska handla om ekonomi och teknik samt mitt eget intresse för sport. har du något förslag?

  2. Det jag märkt, sen när jag för 1 år sedan började “blogga” är att det gäller att hitta sin nisch. Att inte vara för bred – jag är ganska bred och har inte riktigt hittat min nisch. Det måste också vara roligt att skriva, för en blogg som inte uppdateras är en tråkig blogg. Att blogga handlar i de flesta fall om kommunikation, en dialog, det är inte ett tillfälle att vara självcentrerad eller att få världen att kretsa kring sig.

    Jag har ett ganska bra förslag på tänkbar domän, bortsett från de jag presenterade igår. Tar det via mail så att ingen annan registrerar det. Jag vågar påstå att det är några väldigt bra namn jag har på lager!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>