Enkel och billig e-handelslösning

Jag har utvecklat en ny webbshop, som återfinns på saabaux.se och saabaux.com. Det blev över förväntan. Trots mindre bekymmer vid integration av PayPal så har det inte ens kommit i närheten av den tid som enbart krävs för att designa ett schysst tema för t.ex. Magento. Webbshoppen bygger på WordPress och är speciellt gjord för att sälja en eller ett fåtal produkter. Nästa steg i utvecklingen är att jobba med internetmarknadsföring genom framför allt intern och extern sökmotoroptimering. På att-göra-listan står också att ta mer och bättre produktbilder och att eventuellt använda Payson inom Sverige för att möjliggöra fakturering. Därtill verkar jag inte få PayPal att stödja användare utan JavaScript.

Det var min vän Johan som satte igåg detta projektet; han har under det senaste året sålt en produkt, CDConnect, som gör så att de som äger en SAAB 9-5 och 9-3 av årsmodell 98-2005 respektive 98-2003 kan få en integrerad AUX-ingång. CDConnect är en typ av en AUX-adapter. Kort sagt, en produkt som löser ett problem på ett bra sätt eftersom SAAB inte tillhandahåller en lösning. Jag hoppas att min webbshop löser Johans problem, att enkelt kunna informera potentiella kunder om produkten och möjliggöra köp.

Har du några minuter över så skulle jag uppskatta om du kan ge mig feedback på någon av webbshopparna. Och har du en SAAB 9-5 eller 9-3, varför inte köpa AUX adapter?

Nästa webbprojekt i tunneln är att sälja golfpeggar som håller i oändligheten!

One thought on “Enkel och billig e-handelslösning

  1. Like!
    Tycker shoppen blev bra faktiskt. Snygg validering, php som stöds av alla webhotell. Bra jobb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>