Kind – webbutveckling och sökmotormarknadsföring

Utvecklar nu Kind.se på deltid. Kind ska erbjuda webbutveckling och sökmotormarknadsföring. På webbplatsen ska det finnas en blogg som ska handla om sökmotormarknadsföring och webbutveckling. MEd sökmotormarknadsföring avser jag optimering (såväl on-page som off-page) och sökmotorannonsering. Tanken är att kunder ska komma via sökmotorer och rekommendationer, inte via klassiskt sälj utan enbart via webbplatsen. De två faktorer som jag har identifierat som viktigt på webbplatsen är tydliga kontaktvägar och att visa vilka tjänster Kind erbjuder.

Ännu så länge ligger inget live. Release-datum ska, om allt vill sig väl, vara första februari – SEO-sunday åttonde februari. Jag har redan nu producerat ett förslag på logotyp (och skissat på en enkel design). Pilen ska ska illustrera utveckling och ett steg i rätt riktning. Det kursiva i:et står för information och internet.

Kind logotyp

Övrigt:

Jag har inget registrerat företag med namnet Kind. Inte under något annat namn heller, det kommer – när det behövs. Vad Kind betyder har jag ännu inte bestämt, vad sägs om Karl’s Industries eller Karl’s Internet Development?

Eftersom det viktigaste vid webblanserignar är release-fester är här info om den. Har du inte fått någon inbjudan kan du kontakta mig så att du kommer in på Café Opera alternativt känna dig som alla andra – för det finns ingen release-fest. (Men… kommer du förbi mig och länkar till bloggen ska jag i den utsträckning det är möjligt bjuda på bubbel-vin eller annat substitut, hör dock av dig först).

2 thoughts on “Kind – webbutveckling och sökmotormarknadsföring

  1. Hej,
    Den duger väl den där loggan, dock skulle jag kanske haft en lite mindre pil och kanske gjort mitt eget typsnitt.
    Vad gäller bubbelvin är jag intresserad. Länkning får du definitivt. Var är SEO – sunday?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>