Lite less, sao-paulo.se

Uppdatering: Det verkar vara jag som klantat till det, åtminstone någorlunda. Jag betalade inte domänen samma dag som jag erhöll faktura och domänen betalades av annan samma dag som jag. Det här är precis som det ska vara, först till kvarn, men ändock surt.

För drygt ett år sedan registrerade jag en hög domäner, eller rättare sagt, trodde jag. En av dessa var sao-paulo.se, trots att jag fått orderbekräftelse, betalt fakturan och erhållit kvitto visar det sig nu att domänen inte är registrerad på mig. Jag blir ledsen och irriterad. Produktiviteten är lika med noll. När helgen är över ska jag undersöka varför det har blivit fel och vilka konsekvenser det innebär.

För att undvika detta i framtida är här en process som är felsäker, för att felsäkra registreringen av domäner under .se.

Felsäkring av domänregistreringar under .se

  1. Erhåll faktura och kvitto. Spara!
  2. Kontrollera gentemot IIS / .se.
  3. Utveckla webbplats.

Punkt 2 räcker. I övrigt är det bra att granska avtal, speciellt under paragraferna ersättning, skadestånd och vad försummelse innebär. Det var under punkt 3 när jag tänkte förbereda för morgondagens SEO Sunday jag upptäckte problemet. Jag såg när jag köpte domänen och slogs av att jag inte minns någon faktura eller påminnelse från IIS, efter kontroll upptäcker jag att domänen är registrerad, men inte på mig.

Detta är min andra domänmiss. Jag vill verkligen inte uppleva någon mer men för att se det positiva i situation har min förödelse lett till någon annans glädje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>