SEO Sunday, cyklister.se

Jag cyklar!Idag hade jag tänkt medverka i något som kallas SEO Sunday. Kort och gott, man bygger webbplatser på en söndag som inte är helt kassa för sökmotorerna. Eftersom jag förra veckan köpte cyklister.se, vilken hittades tack vare Domaintools, och det värsta jag vet är att ha domäner utan något som helst innehåll, tänkte jag slå på stort och lansera det nya Facebook, på cyklister.se. Stora män har stora planer heter det, och så fyllde min far 60 år, så mellan paj- och tårtätning blev det två artiklar om att laga punktering och att rikta skevt cykelhjul. Helt nöjd är jag inte, men jag är mycket mer nöjd än när det var helt tomt på cyklister.se.

En annan viktig del av SEO Sunday är också att se på det de andra deltagarna gjort och länka till det, men jag har tyvärr dålig koll, däremot var det Andreas Bard som inspirerade mig att delta denna söndagen när han förra veckan presenterade resultatet av SEO Sunday. Nästa SEO Sunday väntar en fansida till en brittisk pop-soul stjärna eller en sida om iphoneprodukter.

ps. Denna vecka har jag köpt en ny bärbar dator, efter att ha vart inställd på att köpa en Lenovo Thinkpad X61s gjode jag en helomvändning och köpte en Fujitsu Siemens, p7230 med inbyggt 3G. Ännu så länge är det enda som imponerar batteritiden.

One thought on “SEO Sunday, cyklister.se

  1. Trevligt att du deltog i vårt lilla koncept. Tyvärr så blöev det inte riktigt som det skulle denna vecka då vår offciella kanal för kommunikation, Jaiku, låg nere. Dock så verkar det ha kommit in i alla fall 4 bidrag och vi gör en sammanställning snarast på seosundays.com för alla som har rapporterat där.

    Riktigt bra domännamn för ändamålet, och artiklar som att laga punktering har ju istort sett alla nytta av, alla som cyklar då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>