Venturecup väst, prisutdelning

Jag deltar i affärsplanstävlingen Venture Cup, idag är det prisutdelning för en delaktivitet. Spännande. Jag har hela veckan gått och väntat på samtalet som ska be mig närvara, trots att jag inte är anmäld, med besvikelse har jag bara väntat , väntat och väntat. Det är först när jag loggar in på min personliga hemsida som jag nås av beskedet “30 bidrag kommer att nomineras och 10 av dessa koras till bästa affärsidé. Ingen av de tävlande vet innan prisutdelningen om de är nominerade eller ej.”. Tusan också, jag borde alltså ha anmält mig.

Jag förväntar mig löpande uppdateringar från någon vänlig själ som befinner sig på prisutdelningen och känner igen mitt namn när jag nomineras (och sedan koras till bästa affärsidé). Troligt är att jag dessutom kommer befinna mig i närheten av prisutdelningen för studier i en tjock databasbok, och jag lovar, att när jag vinner, så ska jag fira med ett studieuppehåll på en timme. Om vi gör antagandet att det är ett lotteri, där alla har lika stor chans att nomineras har jag knappa 10 % chans att nomineras. Men nu vet jag… att min affärsidé är grym och därför har långt mycket större chans att nomineras än 10 %. (Om det nu inte råkar vara så att jag missuppfattade uppgiften och tittade på fel checklista när jag lämnade in ansökan.)

Mitt telefonnummer (073 – 952 54 75) finns under kontakt ovan där det också går bra att skicka meddelanden till mig.

3 thoughts on “Venturecup väst, prisutdelning

  1. Jag slänger iväg ett sms om du blir en av de lyckliga/duktiga vinnarna. Håller med om att det är lite skumt att de inte har berättat om man är nominerad eller ej. Fast det är klart, det är ett bra sätt att locka dit alla deltagare..

  2. Tyvärr verkar jag inte ha vunnit. Jag som var halvvägs igenom att boka en resa till New York över påsk. Attans också. Jag tackar Venture Cup för den värdefulla feedback jag erhållit på min affärsidé. Jag ska göra mitt bästa för att ställa upp nästa år igen och dra lärdom från den feedback jag fått, och ev. fullfölja tävlingen i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>